«Παράδειγμα για εμένα ο Τσαούσης!»

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο φιλικό με τον Μακεδονικό, και για την αναμέτρηση αλλά και τις φιλοδοξίες του, μίλησε ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου, Ερμής Σελιμάϊ.
Πηγή: thessports.gr
«Παράδειγμα για εμένα ο Τσαούσης!»

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ετοιμάζεται για την πρώτη του χρονιά στη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτή την εμπειρία, ενώ υπογράμμισε πως πρότυπο του είναι ο Μάριος Τσαούσης.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είναι τρομερή εμπειρία για εμάς που προερχόμαστε από την Κ-19 να παίζουμε με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας και σε τέτοιο επίπεδο Πρωταθλήματος και μας βοηθάει να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, είμαστε πολλά παιδιά, ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξελιχθεί.

Η συμμετοχή του Κουλιεράκη και του Τσαούση στην πρώτη μάδα είναι ένα έξτρα κίνητρο, με αυτά τα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι ένα πρότυπο για εμάς και κάθε μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα.

Προσωπικά, το παράδειγμά μου είναι ο Μάριος Τσαούσης, έχουμε μιλήσει πολύ μεταξύ μας, πέρσι κάθε μέρα στην προπόνηση μαζί και μακάρι να φτάσω στο επίπεδο του. Του εύχομαι τα καλύτερα...»

Διαβάστε ακόμη...