Μιχαηλίδης: Αγώνας με φόντο την επιστροφή

Απο paok24.com: Συνεχίζεται η δουλειά για τον Μιχαηλίδη
Πηγή: paok24.com
Μιχαηλίδης: Αγώνας με φόντο την επιστροφή

Αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για σημαντικό θέμα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, υπέστη -όπως διαπιστώθηκε- ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο, ταξιδεύοντας αρχικά στην Πορτογαλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα για να μπει στο επόμενο στάδιο.

Ο Έλληνας στόπερ, που βρέθηκε και στο Apeldoorn της Ολλανδίας μαζί με την ομάδα, συνεχίζει τώρα το πρόγραμμά του με φόντο την επιστροφή στη δράση.

Για τον Μιχαηλίδη, όλο το τελευταίο διάστημα περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και τρέξιμο, περίπου 5.5 μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Σε αυτή τη φάση ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ στο menu του υπάρχουν και ασκήσεις με μπάλα πλέον, δουλεύοντας στο γήπεδο και το γυμναστήριο καθημερινά.

Προφανώς, στον ΠΑΟΚ δε θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό στην περίπτωσή του και βήμα-βήμα, πλησιάζει στην επιστροφή του στη δράση, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου κι όταν γίνει αυτό, σίγουρα θα έχει έναν πολύ καλό λόγο να χαμογελάει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη...