«Ανυπομονησία και συγκίνηση»

Από forzaonline.gr : Από την… Γερμανία ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με την Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου να αφήνει την Μπόχουμ για να φορέσει τα αγαπημένα της «ασπρόμαυρα». Η 21χρονη μεσοεπιθετικός βγαίνει «Τετ Α Τετ» στη FORZA και μιλά για τους μεγάλους στόχους και τις φιλοδοξίες της, πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Πηγή: forzaonline.gr
«Ανυπομονησία και συγκίνηση»

Πως προέκυψε η επιστροφή στην Ελλάδα και η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

«Στην Ελλάδα αρχικά είχα έρθει για διακοπές, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την Μπόχουμ. Το είχα προγραμματίσει με το πανεπιστήμιο μου, και κατάφερα να το ολοκληρώσω μισό χρόνο νωρίτερα, μετά από μεγάλο αγώνα δυόμιση ετών, ούτως ώστε να μπορέσω να γυρίσω και να έχω χρόνο με την οικογένεια μου. Κατά την παρουσία μου εδώ προέκυψε και η πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ. Είδα το πρότζεκτ, ότι μου ταιριάζει και τελικά υπέγραψα».

Τι περιμένεις από τη σεζόν που ξεκινά;

«Η χρονιά που έρχεται θα είναι κάπως διαφορετική, μιας και το ρόστερ μας είναι αρκετά νέο. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν τα νέα κορίτσια. Η ομάδα θα είναι ανανεωμένη και είναι πρόκληση για εμάς να συνεχίζουμε να κατακτάμε τίτλους. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος, για να μπορέσουμε να βρεθούμε και του χρόνου το Champions League, και να προσπαθήσουμε για το επόμενο βήμα».

Ποιοι οι στόχοι σου σε προσωπικό επίπεδο από τη νέα χρονιά;

«Για εμένα η ομάδα είναι πάνω από όλα, οπότε ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ ατομικά, ούτως ώστε να καταφέρω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Φυσικά θέλω να κατακτήσω το πρώτο μου πρωτάθλημα, αλλά και να βρεθώ στην Εθνική ομάδα, μέσω της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ».

Πως περιμένεις την πρώτη φορά που θα «συναντηθείς» με τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Ανυπομονώ πάρα πολύ. Από μικρή είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, οι ρίζες μου είναι από εκεί που προέρχεται και η ομάδα. Το περιμένω πως και πως και πιστεύω πως θα συγκινηθώ αρκετά. Πιστεύω ότι θα το απολαύσω στο έπακρο».

Έχοντας αγωνιστεί στη Γερμανία, ποιες είναι οι διαφορές που εντοπίζεις σε σχέση με το επίπεδο στην Ελλάδα;

«H σύγκριση είναι λίγο δύσκολο να γίνει. Έπαιξα σε διαφορετικές ομάδες και κατηγορίες, που είχαν μεγάλη απόσταση σε επίπεδο. Στη Γερμανία υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα σε δυναμικότητα, αλλά με σκληρή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο τελευταίος μου σταθμός ήταν η Μπόχουμ, και με τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πλέον έχω πάρει το προπτυχιακό μου, οπότε η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ήρεμη. Υπάρχουν οι καθημερινές προπονήσεις, και στη συνέχεια προσπαθώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους, που μου έλειψαν όλο αυτό το διάστημα. Επίσης μια θέση για μεταπτυχιακό στη Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσω από τον Οκτώβριο, οπότε η καθημερινότητα θα γεμίσει με μαθήματα, στο ενδιάμεσο των προπονήσεων».

Πως θες να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Προσπαθώ να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου όσο είναι δυνατόν, τώρα που έχω την ευκαιρία. Επίσης μου αρέσει και στον ελεύθερο μου χρόνο να βλέπω ποδόσφαιρο, παρέα με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου. Με φίλους θα προτιμήσω να πάω σινεμά. Είναι μια από τις αγαπημένες μου εξόδους και δεν επηρεάζει κάπως την καθημερινότητα μου. Τέλος, τώρα που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, μια βόλτα στην παραλία είναι πάντα μια καλή ιδέα».

Διαβάστε ακόμη...