Κάλεντ Νάρεϊ: Η πρώτη ανάγνωση

Aπό paok24.com: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι επέμεναν στην απόκτηση του Καλέντ Νάρεϊ και έκαναν υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Πηγή: paok24.com
Κάλεντ Νάρεϊ: Η πρώτη ανάγνωση

Ο Γερμανός εξτρέμ δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον που βρέθηκε και στις νέες απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν., δείχνοντας με το καλημέρα πως ο Δικέφαλος μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω του.

Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League, ο Νάρεϊ είναι εκ των πρωταγωνιστών τόσο στο χορτάρι όσο και στις στατιστικές κατηγορίες.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου με το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα κόντρα στον Ατρόμητο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον πίνακα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ, έχοντας ήδη δύο, σε αυτή την κατηγορία προέρχεται από ία χρονιά ρεκόρ για αυτόν.

Από εκεί και πέρα είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ σε τελικές στο πρωτάθλημα έχοντας 8, με τις 7 να είναι εντός περιοχής. Ο Γερμανός έχει ακόμα 11 εύστοχα γεμίσματα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Λίγκας και σε αυτή την κατηγορία. Ο Νάρεί δείχνει πως αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή, με την παρουσία του να έχει γίνει ήδη αισθητή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να φαίνεται πως ποντάρει πολλά σε αυτόν.

Διαβάστε ακόμη...