Η ηρεμία περνάει από το Ηράκλειο

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (18/9, 19:00) στο Ηράκλειο, για την 5η αγωνιστική της Superleague και τελευταία πριν την διακοπή για το παράθυρο των εθνικών ομάδων και του Nations League.
Πηγή: paok24.com
Η ηρεμία περνάει από το Ηράκλειο

Για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το τρίποντο, που θα σημάνει ένα μίνι αήττητο, μετά από 5 παιχνίδια, και το 4/5 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που θα προσφέρει και εξτρά ηρεμία στο σύνολο του ΠΑΟΚ, ώστε να δουλέψει τα πλάνα του προπονητή και να διορθώσει τα όποια λάθη των πρώτων αγώνων.

Μέσα σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα, στις μέρες που διανύουμε, με τις ανακοινώσεις των ομάδων να ξεπερνούν -πέραν πάσης αμφιβολίας το θέαμα που έχουμε δει- και να κοντεύουν να ξεπεράσουν το άθροισμα των γκολ των πρώτων αγωνιστικών.

Μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να απαντήσει απλά νικώντας την ερχόμενη Κυριακή και κλείνοντας αυτό το -άτυπα- πρώτο κομμάτι της σεζόν έχοντας προσπαθήσει με τα διαθέσιμα υλικά να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...