Δεν σταμάτησε να θέλει Κούτσια ο Βόλος

Από forzaonline.gr: Ο Γιώργος Κούτσιας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ έως το 2026 με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να βλέπει και τις οικονομικές του απολαβές να αυξάνονται.
Πηγή: forzaonline.gr
Δεν σταμάτησε να θέλει Κούτσια ο Βόλος

Μπορεί ο Δικέφαλος να απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Παόλο Φερνάντες, όμως δεν ισχύει το ίδιο για αυτό του Βόλου για τον 18χρονο επιθετικό των «ασπρόμαυρων».

Ο σύλλογος από τη Μαγνησιά εξακολουθεί να θέλει να δανειστεί τον Κούτσια, αφού οι άνθρωποι της ομάδας στο πρόσωπο του βλέπουν ένα παίκτη, που ταιριάζει στα πλάνα τους.

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον διεθνή νεαρό φορ.

Επί του θέματος αναφέρθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς κόντρα στη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τα μεταγραφικά, τον Κούτσια και αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ στη θέση «9» με τους Ολιβέϊρα – Μπράντον απάντησε:

«Θα δούμε τι θα συμβεί μετά, έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (σ.σ Γκορντεζιάνι), την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει, να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δοθεί δανεικός ή όχι».

Διαβάστε ακόμη...