Η… 100άρα του Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Απο skgsports.gr: Σημαδιακός ο αποψινός αγώνας στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Λαμία (19:00) για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Πηγή: skgsports.gr
Η… 100άρα του Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα «γράψει» τον 100ο αγώνα πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μέχρι και το ντέρμπι με τον Άρη μετρούσε 99 αγώνες ως προπονητής του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα και προσέξτε μετράει 99 νίκες σ' όλες τις διοργανώσεις ως προπονητής του.

Μ' άλλα λόγια; Αν κερδίσει απόψε τη Λαμία, που παραδοσιακά το κάνει έχοντας το απόλυτο «6 στα 6» μέχρι σήμερα, θα φτάσει τις 100 ως προπονητής του «Δικεφάλου»!

Ο 53χρονος Ρουμάνος τεχνικός έχει αντιμετωπίσει 25 διαφορετικές ελληνικές ομάδες καθισμένος στην άκρη του «ασπρόμαυρου» πάγκου.

Ξέρετε ποια ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις δύο θητείες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ; Τον Ιωνικό! Πέρσι ηττήθηκε στη Νεάπολη στο ματς-σταθμό της σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», ενώ στην Τούμπα το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Πάντως, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της Nova έδειξε να μη γνωρίζει ότι το αποψινό ματς θα είναι το 100ο στον πάγκο του «Δικεφάλου».

«Όντως; Δεν το ήξερα! Τι να πω γι' αυτό; Αφού δεν το ήξερα, τι να πω. Είναι απλώς ένα παιχνίδι ακόμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, υπάρχει μεγάλη θέληση γι' αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το ματς αυτό και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά να κερδίσουμε που είναι το πιο σημαντικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δύσκολος. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει ο κόσμος, αλλά έχω δει τη Λαμία τη συγκεκριμένη περίοδο και είναι μια ομάδα πολύ διαφορετική ομάδα και ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...