ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» του Φερνάντες

Από sdna.gr:Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Πάολο Φερνάντες καθώς ΠΑΟΚ και Βόλος τα έχουν
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» του Φερνάντες

βρει σε όλα και απομένει το πράσινο φως από τον εκπρόσωπο του Ισπανού μεσοεπιθετικού προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή.
Μπορεί ο Πάολο Φερνάντες να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Βόλου, ωστόσο, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, από την Παρασκευή τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του δεδομένου πως ΠΑΟΚ και Βόλος τα έχουν βρει σε όλα με φόντο την μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Το «αγκάθι» μέχρι πρότινος στην υπόθεση ήταν ο ατζέντης του Φερνάντες, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή!

Όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Φερνάντες, ο οποίος αναμένεται να προσθέσει μια πινελιά ενίσχυσης στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου, ικανοποιώντας τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από εκεί και πέρα, οριστικές εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Γιώργου Κούτσια καθώς όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η αλλαγή στάσης των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή ανοίγει το δρόμο της ανανέωσης και προσεχώς αναμένονται οι υπογραφές με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2026, όπως όλα δείχνουν...

Με την επίτευξη της συμφωνίας για ανανέωση θα προχωρήσει και το ενδιαφέρον του Βόλου για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Κάτι που υπήρχε στο τραπέζι εδώ και καιρό, ωστόσο, έπρεπε να διευθετηθεί πρώτα η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...