«Απόλυτα ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ από τον Κοτάρσκι»

Aπό sdna.gr: Για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, το μέλλον του Κροάτη πορτιέρε και την ικανοποίηση των ανθρώπων του Δικεφάλου μίλησε ένας από τους εκπροσώπους του, ο Βιντζέτζο Καβαλιέρε.
Πηγή: sdna.gr
«Απόλυτα ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ από τον Κοτάρσκι»

Συγκεκριμένα, εξήγησε το πώς έγινε η συμφωνία, τους λόγους που επιλέχθηκε ο Δικέφαλος και το ποια θα είναι η εξέλιξη του υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι θα είναι για την επόμενη δεκαετία το Νο1 κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Κροατίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι: «Έχω δει τα παιχνίδια. Ήταν φανταστικός κόντρα στον Άρη όχι μόνο για το πέναλτι που απέκρουσε αλλά επειδή συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στο τέλος ο Μπότο, ο Σαββίδης θα είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή αλλά και ο προπονητής καθώς θα έχει έναν παίκτη που χτίζει από πίσω το παιχνίδι».

Για το πώς έγινε το deal: «Είχα μιλήσει με τον Μπότο την άνοιξη. Ταξίδεψα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του. Τον είδε και είδε ότι είναι φανταστικός και προχωρήσαμε τη διαδικασία. Δεν ήταν δύσκολο καθώς ακολουθήσαμε μια διαδικασία συγκεκριμένη. Η Γκόριτσα τον αγόρασε από τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ από τη Γκόριτσα».

Για το πώς τον βλέπει να εξελίσσεται: «Δεν είμαι αντικειμενικός για τον Ντομινίκ. Για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον για την Εθνική Κροατίας. Παρακολουθείται από την Ομοσπονδία και τους σκάουτερς της. Σίγουρα το μέλλον του θα είναι σπουδαίο. Μπορεί να φτάσει ψηλά αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους. Είναι διψασμένος για να εξελιχθεί και προχωρά βήμα με βήμα. Τον είδα να μην τον επηρεάζει η πίεση της Τούμπας και αυτό μου άρεσε γιατί δείχνει τον χαρακτήρα του».

Για το αν είχε προτάσεις πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε προτάσεις. Υπήρχε ομάδα από τη Serie Α που τον ήθελε αλλά και από τη Γερμανία. Καταλήξαμε στον ΠΑΟΚ γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ για εκείνον και έπαιξαν ρόλο τα λόγια του Γιώργου Σαββίδη, του Ζοσέ Μπότο και της Μαρία Γκοντσάρεβα».

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Ο σύλλογος είναι σοβαρός. Οι πληροφορίες που είχαμε για τον κλαμπ πριν έρθει ήταν θετικές. Γνώριζα τον Μπότο και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Σαν να βρίσκεις την τέλεια γυναίκα για γάμο».

Διαβάστε ακόμη...