Δήμαρχος Θέρμης για προπονητικό ΠΑΟΚ: «Έχει κατατεθεί master plan, μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν εξελίξεις»

Από thessports.gr: Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για δημιουργία αθλητικού κέντρου στη περιοχή της Θέρμης, καταγράφοντας τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει.
Πηγή: thessports.gr
Δήμαρχος Θέρμης για προπονητικό ΠΑΟΚ: «Έχει κατατεθεί master plan, μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν εξελίξεις»

Το νέο προπονητικό κέντρο είναι διαρκώς στην εξίσωση της κουβέντας του ΠΑΟΚ, με τις κινήσεις των ασπρόμαυρων να μαρτυρούν πως βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους!

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Θέρμης, επισημαίνοντας πως: «Εκ μέρους του ΠΑΟΚ μου δηλώθηκε η επιθυμία του κ. Σαββίδη να προχωρήσουμε σε μία συνεργασία ώστε να φτιαχτεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.

Μετά την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος λύσαμε νομοθετικά ότι ο Δήμος μπορεί να μισθώσει αθλητικό χώρο. Αφού το λύσαμε και μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε δημοπρασία ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε. Τώρα θα έρθει να πάρει την έκταση και να προχωρήσει το πρότζεκτ για ένα αθλητικό κέντρο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου» τόνισε και συνέχισε:

«Είναι 200 στρέμματα αυτή η έκταση. Λουτρά δεν μπορούν να γίνουν, δεν έχει ιαματικότητα το νερό, είναι απλώς ζεστό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση και για κολυμβητήριο, χωρίς να υπάρχει κόστος. Θα γίνει και μία μονάδα 50 δωματίων. Πολύ σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία.

Από τον ΠΑΟΚ κατατέθηκε το master plan, που είναι απαραίτητο για εμάς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το κόστος πριν περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εγώ θα εισηγηθώ και το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει. Θα προχωρήσει μέσα στην χρονιά. Η προίκα που αφήνει όλο αυτό είναι ότι οι Δήμοι, πλέον, μπορούν να μισθώσουν αθλητικούς χώρους, γιατί πιο πριν δεν γινόταν αυτό».

Διαβάστε ακόμη...