Για την 100ή νίκη ο Λουτσέσκου

Από forzaonline.gr: Για την αυριανή (4/9) αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 3η αγωνιστική της Super League ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Για την 100ή νίκη ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος φιλοδοξεί να πάρει ένα ακόμη «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και να παραμείνει πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτός ο αγώνας ενδεχομένως να αποτελέσει ορόσημο και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, διότι ετοιμάζεται να γράψει ιστορία.

Την περασμένη αγωνιστική ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο και ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε την 99η νίκη του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Στην πρώτη του θητεία ο Λουτσέσκου βρέθηκε στον Δικέφαλο για 686 ημέρες, βρισκόμενος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για 94 παιχνίδια και έχοντας πανηγυρίσει 68 νίκες. Ο Ρουμάνος προπονητής επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε μετράει 31 νίκες με τον ΠΑΟΚ.

Η συνολική συγκομιδή του Λουτσέσκου ως προπονητής των «ασπρόμαυρων» είναι 99 νίκες, 27 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 157 αναμετρήσεις.

Έτσι, λοιπόν, ο 53χρονος τεχνικός είναι κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς είναι μια ανάσα από τις 100 νίκες με τον Δικέφαλο και ενδεχομένως αυτό να συμβεί στον αυριανό (4/9) αγώνα κόντρα στον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...