Λάμπρου: «Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη» (vid)

Από sdna.gr:Το κεφάλαιο του Λάζαρου Λάμπρου ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς η Εξέλσιορ ανακοίνωσε
Πηγή: sdna.gr
Λάμπρου: «Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη» (vid)

την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση και το «ευχαριστώ» στον κόσμο της ομάδας και την οικογένεια Σαββίδη.
Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την παραχώρηση του Λάζαρου Λάμπρου στην ολλανδική ομάδα, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν στα ταμεία τους και ένα ποσό της τάξεως των 450 χιλιάδων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 24χρονος εξτρεμ αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους», ενώ στάθηκε στις ωραίες στιγμές που πέρασε στον ΠΑΟΚ, αλλά και το πρώτο του γκολ στην Τούμπα.

«Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Παρ ότι βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην διαδρομή μου αυτή κατάφερα να ζήσω και πολύ ωραίες στιγμές όπως το πρώτο μου γκολ στην Τούμπα αλλά και η κατάκτηση κυπέλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Εξέλσιορ "συστήθηκε" στους φιλάθλους της νέας του ομάδας: «Είμαι ένας δημιουργικός εξτρεμ και θέλω να βοηθήσω με γκολ και ασίστ. Εχω συμμετάσχει σε όλη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και επομένως είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ πραγματικά να γίνω μέλος της ομάδας και σημαντικός για την Εξέλσιορ».

Ο Λάμπρου με την φανέλα της Φορτούνα είχε σκοράρει σε ένα ματς δυο γκολ απέναντι στην Εξέλσιορ και ρωτήθηκε για αυτό: «Ναι και ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Εκείνη τη χρονιά είχα πολλά παιχνίδια και καλά στατιστικά. Αλλά τώρα θέλω να τα βελτιώσω με τη φανέλα της Εξέλσιορ. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία μου ταιριάζει απόλυτα και είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα ήταν τιμητικός και είδα έχω αντιληφθεί το οικογενειακό κλίμα.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο αθλητικός διευθυντής μου εξήγησαν το πλάνο και με έπεισαν από την πρώτη στιγμή. Επίσης φρόντισα να δω παιχνίδια της ομάδας και ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο. Πολύ απλά διότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι ένας σύλλογος που κάθε παίκτης μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θέλω να παίζω και η Εξέλσιορ ήταν το καλύτερο βήμα για μένα».

Διαβάστε ακόμη...