Νίκησε και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη!

Από acpaok.gr: Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Διεθνές Τουρνουά «Memorial Mile Neskovski» ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της HC Multi Essens με 28-31.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκησε και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη!

Ο Δικέφαλος, μπήκε δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο, παίρνοντας διαφορά τεσσάρων τερμάτων, κρατώντας μάλιστα την εστία του ανέπαφη, 0-4. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι παίζοντας πολύ καλή άμυνα, την οποία συνδύασαν με σωστές αποφάσεις στην επίθεση, πήραν ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, 1-9. Η διαφορά έφτασε και σε διψήφια επίπεδα δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, 3-13, με αυτό να τελειώνει στο 8-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναγιώτης Γούσιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, μένοντας πιστός στο πλάνο του για σημαντικά συμπεράσματα, παρά για μεγάλης έκτασης νίκες. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, μειώνοντας την διαφορά, ωστόσο η νίκη κατέληξε στον Δικέφαλο με 28-31.

Με αυτό το φιλικό το τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την προετοιμασία του μέχρι τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...