Ο Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα για το 2Χ2: «Με σύμμαχο τον κόσμο μας»!

Από skgsports.gr: Ο ΠΑΟΚ δίνει αργά το βράδυ της Κυριακής (21.45-NS PRIME) το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Superleague και θέλει μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού να κάνει απόψε το 2Χ2 απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών.
Πηγή: skgsports.gr
Ο Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα για το 2Χ2: «Με σύμμαχο τον κόσμο μας»!

Μια ομάδα την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτηρίζει πολύ επικίνδυνη, ένα σύνολο «με πολύ καλή συνοχή στο δικό του μισό περιμένοντας τις δεύτερες μπάλες και τη μετάβαση. Είναι πολύ καλοί στο παιχνίδι μετάβασης από το δικό τους μισό με πάρα πολύ καλά τρεξίματα», όπως λέει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει ότι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα του στις απαιτήσεις της αποψινής αναμέτρησης «θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και στυλ, να μην μπούμε σε ένα τελείως άμεσο παιχνίδι που θα βολεύει τον Ατρόμητο».

Ο Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λευτέρη Λύρατζη, «είχε την ατυχία να χτυπήσει τρεις φορές στον αστράγαλο του ποδιού, μία στην Ολλανδία, μία στην προπόνηση και μία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και υπάρχει πόνος», ετοιμάζει τον Αντρέ Βιεϊρίνια στη θέση του δεξιού μπακ και δεν υπολογίζει στον Ράφα Σοάρες καθώς όπως εξήγησε στις δηλώσεις του «επιστρέφει από τον τραυματισμό του, είναι σε στάδιο επανένταξης αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως από άποψη φυσικής κατάστασης».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής του «Δικεφάλου» ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας;

Ξεκάθαρο μέχρι εκεί που δεν πάει... «Θέλω όσοι βρεθούν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα, να είναι σύμμαχός μας για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...