H επιλογή Ντάντας και οι δοκιμές στο «10»

Από paok24.com: Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει εκεί αύριο, με τον Λουτσέσκου να ψάχνει σταθερά στη θέση αυτή
Πηγή: paok24.com
H επιλογή Ντάντας και οι δοκιμές στο «10»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, o Τιάγκο Ντάντας αναμένεται να ξεκινήσει στο «10», μετά τις δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τουμπα (21:45) για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη φετινή Super League.

Η επιλογή του Ντάντας, δείχνει για ακόμα μία φορά, τον προβληματισμό που έχει ο Λουτσέσκου, για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στη θέση αυτή. Πέρσι, έγιναν πολλές δοκιμές, ως ένα βαθμό βρέθηκε μια λειτουργικότητα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο εκεί, αλλά ο Βραζιλιάνος, δεν είναι «10» σε καμία περίπτωση και αυτό, το γνωρίζουν άπαντες.

Φέτος, στα φιλικά και στα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ ως τώρα, στη θέση αυτή έχουν παίξει οι Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντάντας και Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Οι πολλές δοκιμές που γίνονται στο «10», είναι δείγμα της έλλειψης ενός καθαρόαιμου επιτελικού χαφ, με τον Λουτσέσκου να συνεχίζει να ψάχνεται για την πιο λειτουργική επιλογή σε αυτήν τη φάση, από τους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους.

Στο πρόσφατο φιλικό με το Βόλο, ο Αουγκούστο ήταν αυτός που ξεκίνησε στο «10», ενώ αύριο, όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα γυρίσει στη φυσικη του θέση, για να προωθηθεί πιο μπροστά (από τη φυσική του θέση) ο Ντάντας. Αυτά είναι τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή και οι συνεχόμενες δοκιμές του Λουτσέσκου, δείχνουν και τον προβληματισμό του...

Διαβάστε ακόμη...