Η απόλυτη… ισορροπία του Λουτσέσκου!

Aπό thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη νέα Super League, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζεται για την τέταρτη του «πρεμιέρα» στο πρωτάθλημα, στην άκρη του «ασπρόμαυρου» πάγκου.
Πηγή: thessports.gr
Η απόλυτη… ισορροπία του Λουτσέσκου!

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλαβε για πρώτη φορά τον Δικέφαλο το καλοκαίρι της σεζόν 2017-18, και το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη Super League, ήταν μια εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το ξεκίνημα μάλιστα δεν ήταν με το «δεξί», μιας και οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο 0-0 , σε μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ τελικά να κατακτά στο γήπεδο την πρώτη θέση, αλλά τις επιτροπές να αποφασίζουν αλλιώς.

Η επόμενη πρεμιέρα αφορούσε τη χρονιά που έμελλε να ήταν η πιο επιτυχημένη στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Οι «ασπρόμαυροι» για τη χρονιά 2018-19 υποδεχόντουσαν τον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου και επικράτησαν με 1-0, ξεκινώντας τη συλλογή από νίκες, στο δρόμο για την κατάκτηση του ιστορικού αήττητου πρωταθλήματος.

Η επόμενη «πρώτη» του Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήρθε σε άλλη... θητεία, αφού ο Ρουμάνος επέστρεψε στον πάγκο του το καλοκαίρι του 2021, και για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2021-22, υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η χρονιά ξεκίνησε με το αριστερό, καθώς οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν ένα αμυντικό λάθος για να φύγουν με το διπλό στην Τούμπα.

Έτσι ο απολογισμός είναι απόλυτα ισορροπημένος, με τον 53χρονο τεχνικό να μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, με στόχο να βελτιώσει το «σκορ» του, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...