Ανανέωση με τα δικά του παιδιά

Από paok24.com: Ο Ιβάν Σαββίδης στη τηλεδιάσκεψη που είχε με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος μίλησε ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ανανέωση με τα δικά του παιδιά

Ο ισχυρός άντρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε και στην ανανέωση που υπάρχει στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

«Είναι αυτονόητο ότι ένας μεγάλος και πολύ επιτυχημένος κύκλος κλείνει και αποφασίσαμε να ανοίξουμε έναν καινούργιο. Υπάρχει μεγάλη ανανέωση και σε πρόσωπα και σε ιδέες και ξέρουμε καλά ότι αν δουλέψουμε όλοι ενωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση, σύντομα αυτή η ομάδα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ανανέωση αυτή όπως είναι πολύ λογικό, περιλαμβάνει πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, με τον ΠΑΟΚ να ποντάρει πάρα πολλά σε αυτές, επενδύοντας κάθε χρόνο μεγάλα ποσά.

Στο ρόστερ του Δικεφάλου αυτή τη στιγμή υπάρχουν δέκα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, με άλλους να έχουν βρει το ρόλο που τους αναλογεί και άλλους να περιμένουν τη δική τους ευκαιρία για να δείξουν το ταλέντο τους.

Ταλιχμανίδης και Μπαλώμένος στο τέρμα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης και Παναγιώτου στην άμυνα είναι όλοι τους παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιώργος Κούτσιας είναι οι άλλοι τρεις που αποτελούν προϊόντα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας και αποτελούν κομμάτια της ανανέωσης που επιχειρείται το φετινό καλοκαίρι, με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου να δηλώνει πως το ρόστερ βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...