Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου

Απο sdna.gr: Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος ο Ιβάν Σαββίδης είχε σύσκεψη κορυφής μέσω Skype με τους Ζοσέ Μπότο, Ραζβάν Λουτσέσκου και αρκετά ακόμη στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Συζήτηση αυτοκριτικής και επόμενης ημέρας!
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη στην σύσκεψη κορυφής που είχε με τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και βασικά στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Η σύσκεψη έγινε μέσω Skype χθες το βράδυ και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, από τη βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καρράς, αφού ενημερώθηκε μίλησε για αρκετή ώρα στους συνεργάτες του...

Προφανώς στην εξίσωση της κουβέντας τέθηκε και ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Λέφσκι, σε μία συζήτηση αυτοκριτικής για το τι θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα για τους Θεσσαλονικείς, γιατί δεν επετεύχθη ο στόχος της πρόκρισης και πως διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η νέα σεζόν για την ομάδα, ζητώντας την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...