Λουτσέσκου εναντίον Αναστασίου, πράξη όγδοη!

Απο paok24.com: To βράδυ του Σαββάτου στην Τούμπα, Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννης Αναστασίου θα βρεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στα Πηγάδια στις 18 Δεκεμβρίου 2014, στην οποία ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ οδήγησε την Ξάνθη σε μία εντυπωσιακή νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 4-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League!
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου εναντίον Αναστασίου, πράξη όγδοη!

Έναν μήνα αργότερα, ο Ρουμάνος προπονητής είδε την Ξάνθη να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στις 29 Ιανουαρίου 2015 η Ξάνθη πανηγύρισε το "διπλό" στη Λεωφόρο και μαζί την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης!

Στα επόμενα δύο παιχνίδια μεταξύ Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννη Αναστασίου, ο νυν προπονητής του Παναιτωλικού πήρε το... αίμα του πίσω καθώς στις 25 Απριλίου 2015 είδε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την Ξάνθη με 2-0 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ για την 6η αγωνιστική της σεζόν 2015/16, οι "πράσινοι" κέρδισαν την Ξάνθη με 1-0 στα Πηγάδια!

Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια προκειμένου οι δύο προπονητές να τεθούν ξανά αντιμέτωποι. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αγρίνιο, σε ματς για την 3η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-1 χάρη σε γκολ των Αλεξάντρου Μιτρίτσα (31΄) και Σίντκλεϊ Φερέιρα (80΄) και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ντίαζ στο 59΄, ενώ στη "ρεβάνς" της Τούμπας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, στις 12 Ιανουαρίου 2022, ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάσμιν Κούρτιτς στο 29΄ και γκολ του Λέο Ζαμπά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνολικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου "μετράει" 4 νίκες εις βάρος του Γιάννη Αναστασίου και 2 ήττες, ενώ ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή!

Διαβάστε ακόμη...