Ο Λαόθ του άφησε πληγές…

Από thessports.gr: Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας Super League με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (20/8, 21:45) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα απουσιών για την πρεμιέρα.
Πηγή: thessports.gr
Ο Λαόθ του άφησε πληγές…

Σε αυτά συγκαταλέγονται τα ονόματα των τραυματιών Γιάννη Μιχαηλιδη και Ιβάν Νέσμπεργκ αλλά όχι μόνο.

Εκτός της πρεμιέρας θα βρίσκονται και οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμών.

Ωστόσο ελέω... Ματέου Λαόθ θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών τους για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός είχε μια απαράδεκτη διαιτησία στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις το πέμπτο του Κύπελλο μέσα σε έξι χρόνια.

Ως απόρροια των απίθανων αποφάσεων του, κατά τα άλλα, έμπειρου ρέφερι ήρθαν οι έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, με τον Λαόθ να τους δείχνει κάρτες, στερώντας τους τη συμμετοχή στη πρεμιέρα της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι κόκκινη κάρτα είχε αντικρίσει και ο Χοσέ Κρέσπο, που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, κλείνοντας την εξαετή του παρουσία στα «ασπρόμαυρα».

Διαβάστε ακόμη...