Ο «πονοκέφαλος» οδηγεί σε… αλχημείες!

Από paok24.com:Τα τελευταία δύο χρόνια ένα από τα βασικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Δικέφαλο είναι η απουσία
Πηγή: paok24.com
Ο «πονοκέφαλος» οδηγεί σε… αλχημείες!

επιτελικού μέσου. Από την εποχή της παραχώρησης του Δημήτρη Πέλκα στην Φενερμπαχτσέ, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν και δεν βρίσκουν ή δεν καταφέρνουν να δώσουν τα χέρια μ' έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά δεκαριού.

Προχώρησε στην απόκτηση του Τόμας Μουργκ, έφερε τον Σίντζι Καγκάβα, χρησιμοποίησε μέχρι και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στην συγκεκριμένη θέση, όμως τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν επιτελικό μέσο και είναι περισσότερο μία επιλογή ανάγκης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθημερινά στις προπονήσεις κάνει διαρκώς δοκιμές προκειμένου να καταφέρει να καλύψει το κενό με κάποια εσωτερική αλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι στα διπλά παιχνίδια απέναντι στην Λέφσκι ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Τιάγκο Ντάντας στην θέση «10», ενώ στο φιλικό τεστ κόντρα στον Βόλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέφερε στην θέση αυτή τον Αουγκούστο, κίνηση που εγείρει αρκετά ερωτηματικά.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου ως βασικός επιτελικός μέσος είναι ξεκάθαρο δείγμα του χρόνιου προβλήματος της έλλειψης δεκαριού, που για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο δείχνει να μη λύνεται στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στον Βόλο, ο Λουτσέσκου δοκίμασε τον Ομάρ Ελ Καντουρί στην νευραλγική αυτή θέση, ενώ στο 75ο λεπτό την θέση του Μαροκινού πήρε ο Νίκολας Κουαλιάτα.

Οι μέρες περνούν, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να βρει τον κατάλληλο παίκτη για να καλύψει το κενό στην θέση πίσω από τον επιθετικό, μία θέση που κατέχει τον δικό της ξεχωριστό και σημαντικό ρόλο μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...