ΠΑΟΚ: Συντριπτικός κόντρα στον Παναιτωλικό!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν σύμμαχο την παράδοση στις αναμετρήσεις κόντρα στους Αγρινιώτες στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Συντριπτικός κόντρα στον Παναιτωλικό!

Ο ΠΑΟΚ μετρά 15 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας ανεξαρτήτου έδρας. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν δώσει 12 αγώνες με γηπεδούχο τον Δικέφαλο και ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να φύγει θριαμβευτής από την Τούμπα μόλις μία φορά, ενώ μία ακόμη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Συγκεκριμένα η ιστορική νίκη του Παναιτωλικού σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2015, όπου είχε επικρατήσει με 1-2.

Μετά τη νίκη του μέσα στην Τούμπα, ο Παναιτωλικός πήρε λευκή ισοπαλία στην επόμενη επίσκεψη του και από τότε μετρά 15 διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη είναι η διαφορά και στα γκολ, αφού ο Δικέφαλος έχει σκοράρει 30 φορές απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ οι Αγρινιώτες έχουν παραβιάσει οκτώ φορές την εστία των «ασπρόμαυρων». Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ στις εντός έδρας νίκες του είναι το 2-1, με τέσσερις εμφανίσεις και ακολουθεί το 1-0 με δύο. Οι τέσσερις από τις εννέα νίκες του είναι χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ η ευρύτερη ήταν το 5-0 στις 31 Ιανουαρίου 2021.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε εναρκτήριο παιχνίδι της Super League, με τον Δικέφαλο την σεζόν 2019-2020 να επικρατεί του Παναιτωλικού με 2-1 χάρη σε τέρματα των Σβιντέρσκι και Μίσιτς.

Διαβάστε ακόμη...