Έχει… πέραση στην Αραβία

Από forzaonline.gr: Όπως έγινε γνωστό ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Βραζιλιάνο μέσο των «ασπρόμαυρων», Ντόουγκλας Αουγκούστο. Στην Τούμπα συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του, αρκεί οι Άραβες να καταθέσουν πρόταση από ενάμιση έως δύο εκατομμύρια.
Πηγή: forzaonline.gr
Έχει… πέραση στην Αραβία

Δεδομένου πως ο αριστεροπόδαρος χάφ μπορεί να υπογράψει τον Γενάρη ως ελεύθερος για το καλοκαίρι σε οποιαδήποτε ομάδα σαφώς και έχει ρίξει αρκετά την τιμή του.

Πάντως, όπως φαίνεται ο 25χρονος έχει πέραση στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς είναι η τρίτη φορά που σύλλογος από την εν λόγω χώρα δείχνει ενδιαφέρον για αυτόν.

Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2020-2021, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει την πρόταση και τον ίδιο να μην δείχνει τόσο... ζεστός για να αγωνιστεί εκεί.

Η δεύτερη φορά ήταν τον Γενάρη του 2022. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που είχε να διαχειριστεί ο Ζοσέ Μπότο. Σε μία από τις πρώτες επαφές του Αουγκούστο με τον Πορτογάλο, ο Βραζιλιάνος του έκανε αναφορά στην πρόταση που είχε στα χέρια με συμβόλαιο αρκετά πάνω από το εκατομμύριο. Ωστόσο, τότε ο 55χρονος αθλητικός διευθυντής είχε καταφέρει να του βγάλει από το μυαλό τη Σαουδική Αραβία.

Τώρα είναι η τρίτη φορά που σύλλογος από τον Κόλπο θέλει τον παίκτη και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του.

Διαβάστε ακόμη...