Super League: Λεφτά για τις δόσεις συμβολαίων δεν υπάρχουν, αλλά προσελήφθη ο Κλάτενμπεργκ

Aπό sdna.gr:Ζήτω τα παράλογα στην επαγγελματική λίγκα του ποδοσφαίρου μας, όπου απ' τη μία παρακαλούν για προκαταβολή στοιχήματος κι απ' την άλλη μοιράζουν χρήμα από πείσμα.
Πηγή: sdna.gr
Super League: Λεφτά για τις δόσεις συμβολαίων δεν υπάρχουν, αλλά προσελήφθη ο Κλάτενμπεργκ

Το SDNA αποκάλυψε την κίνηση της Super League να ζητήσει προκαταβολή του ποσοστού απ' το στοίχημα. Λαμβάνοντας ως απάντηση απ' τον υπουργό οικονομικών ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Άρα μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον, λεφτά... γιοκ!

Χρήματα τα οποία πολλές ομάδες της Super League τα είχαν υπολογίσει. Αναφορικά με άμεσες οικονομικές ανάγκες, όπως πληρωμές δόσεων συμβολαίων και διάφορα άλλα έξοδα που δεν μπορούν να περιμένουν όπως είναι κατανοητό. Άρα, ο συνεταιρισμός της Super League όπως και σχεδόν όλες οι λίγκες της χώρας σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, βρίσκεται σε «ασφυξία» λόγω των χρημάτων που λείπουν από τις ΠΑΕ.

Κι εκεί έρχεται να γυρίσει το μυαλό λίγο καιρό πριν. Όταν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε ρόλο τεχνικού σύμβουλου κι εκπαιδευτή διαιτησίας. Ωραίος ο τίτλος, πρακτικά χωρίς κανένα νόημα. Ήταν απλά μια κίνηση κόντρας προς την ΕΠΟ την ημέρα που ανακοίνωσε τον Μπένετ ως νέο αρχιδιαιτητή.

Όσο πείσμα κι όση κόντρα κι αν υπάρχει βέβαια, ο Κλάτενμπεργκ δεν έμεινε χωρίς λεφτά. Πρέπει να πληρώνεται. Από έναν συνεταιρισμό πολλά μέλη του οποίου έχουν πελαγώσει που θα πάρουν τα λεφτά απ' το στοίχημα τον Ιανουάριο. Άρα με απλά λόγια, δεν τους περισσεύουν σε καμία περίπτωση.

Πώς γίνεται λοιπόν, για λόγους εντυπωσιασμού και τροφοδότησης μιας κόντρας που δε βοηθά σε τίποτα το ποδόσφαιρο, να δίνονται χρήματα τα οποία έχουν ανάγκη αρκετές ΠΑΕ; Ακόμη πιο σοβαρό ζήτημα, θα είναι το να έχει αναλάβει συγκεκριμένη ή συγκεκριμένες ΠΑΕ, την πληρωμή του Κλάτενμπεργκ. Για ευνόητους λόγους...

Παράλληλα, δημιουργείται ένα ακόμη ερωτηματικό. Πώς θα μπορέσει το ποδόσφαιρό μας να προχωρήσει σε επαγγελματική διαιτησία, τομέας για τον οποίο είναι επιφορτισμένος ο Κλάτενμπεργκ μέσα σε όλα, όταν παρατηρείται τέτοια οικονομική ανάγκη;

Εκτός αν κι εκεί κληθούν να πληρώσουν οι οικονομικά πιο ισχυρές ΠΑΕ την επαγγελματική διαιτησία. Κάτι που αν συμβεί, θα συνιστά το μεγαλύτερο ανέκδοτο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πραγματικά έχουμε ακούσει πάρα πολλά!

Διαβάστε ακόμη...