ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Λουτσέσκου, focus στην επίθεση

Από sdna.gr: Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα από την... δεύτερη προετοιμασία του ΠΑΟΚ έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Λουτσέσκου, focus στην επίθεση

Από την ημέρα που αποκλείστηκε από την Λέφσκι, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε -αναγκαστικά- στη λογική μίας δεύτερης καλοκαιρινής προετοιμασίας στη βάση του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το χρόνο που είχε στη διάθεσή του για να μοντάρει καλύτερα το υλικό του, να δώσει χρόνο, να προβεί σε δοκιμές και να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για παίκτες με τους οποίους θα κινηθεί σε πρώτη φάση με φόντο το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Από την εξίσωση της κουβέντας τέθηκε εκτός ο Ιβάν Νάσμπεργκ καθώς υπέστη θλάση β΄βαθμού και ως εκ τούτου τα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, στην παρούσα φάση, είναι συγκεκριμένα. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επιθετικά το τεστ απέναντι στον Βόλο καθώς για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μεγάλη σημασία και ενόψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό σε μία εβδομάδα ακριβώς, να «σκανάρει» την αγωνιστική κατάσταση του Μπράντον Τόμας και του Νέλσον Ολιβέιρα.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος χρησιμοποιήθηκε για ένα 20λεπτο περίπου ως φορ στην Σόφια απέναντι στην Λέφσκι δεδομένου πως δεν ήταν έτοιμος ενώ ο Πορτογάλος ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από ίωση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πάρουν από ένα ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας στη φιλική αναμέτρηση, εκεί όπου θα αποτυπωθούν οι διπλές προπονήσεις των τελευταίων ημερών...

Το εν λόγω φιλικό θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κόσμου και Τύπου αλλά σε κάθε περίπτωση προσφέρεται για συμπεράσματα, εξάλλου ο χρόνος μετρά -πια- αντίστροφα.

Διαβάστε ακόμη...