Δύο επίσημα, πέντε φιλικά, επτά σκόρερ!

Από paok24.com: Το σημερινό φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα, θα αποτελέσει το έκτο και τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Πηγή: paok24.com
Δύο επίσημα, πέντε φιλικά, επτά σκόρερ!

Στα προηγούμενα πέντε, ο Δικέφαλος βρήκε 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με το... κακό της όλης υπόθεσης να είναι πως οι "ασπρόμαυροι" σκόραραν μόλις μία φορά στα δύο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες τόσο στη Σόφια όσο και στη Θεσσαλονίκη!

Συνολικά, σε επτά αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 13 γκολ, συμπεριλαμβανομένου και το αυτογκόλ της Γκο Αχέντ Ίγκλς στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, στο οποίο σκόραραν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Στο παιχνίδι με την Γκρόνινγκεν που ακολούθησε, ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντέλια ωστόσο γνώρισε την ήττα με 2-1, ενώ κόντρα στην Άλκμααρ έμεινε στο 2-2, με σκόρερ τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ενέα Μιχάι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά το τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ στο φιλικό που ακολούθησε, με τον Παναιτωλικό στη Νέα Μεσημβρία (τα άλλα δύο οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Στέφαν Σβαμπ με απευθείας φάουλ), ενώ ο Τιάγκο Ντάντας ήταν ο σκόρερ του τελευταίου έως σήμερα τέρματος του Δικεφάλου, στον αγώνα – ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα (1-1).

Συνοπτικά οι έως τώρα "ασπρόμαυροι" σκόρερ:

3 ΓΚΟΛ: Γιώργος Κούτσιας

2 ΓΚΟΛ: Γιάννης Κωνσταντέλιας

1 ΓΚΟΛ: Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Ρικάρντο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ενέα Μιχάι, Γιάσμιν Κούρτιτς, Στέφαν Σβαμπ, Τιάγκο Ντάντας

Διαβάστε ακόμη...