«Ζεστός» ο προπονητής της ΛΑΣΚ για Μουργκ!

Από sdna.gr: Η παράμετρος του προπονητή της ΛΑΣΚ, Ντίντι Κουμπάουερ, που γνωρίζει καλά τον Τόμας Μουργκ, διατηρεί ανοιχτό το παράθυρο της μεταγραφής του 28χρονου μεσοεπιθετικού στην αυστριακή ομάδα!
Πηγή: sdna.gr
«Ζεστός» ο προπονητής της ΛΑΣΚ για Μουργκ!

Εδώ και ημέρες, υπάρχει καταγεγραμμένο το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ για τον Τόμας Μουργκ. Μάλιστα, οι Αυστριακοί ήρθαν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και μπήκαν ακόμη και σε οικονομικές λεπτομέρειες με φόντο τον επαναπατρισμό του δεδομένου πως ο Μουργκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τις συζητήσεις προέκυψε διαφορά, επί της ουσίας οι δύο πλευρές είχαν μεγάλη απόσταση ως προς το οικονομικό! Συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί δεν ήταν πρόθυμοι να καλύψουν φέτος όλο το συμβόλαιο, κινούμενοι από το ερχόμενο καλοκαίρι σε ένα buy out που θα κυμαίνεται από τους στόχους που θα πετύχει η ΛΑΣΚ και κυρίως με φόντο την είσοδό της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σε κάθε περίπτωση, η απόσταση αυτή σημειώθηκε και στην Αυστρία έσπευσαν να υπογραμμίσουν πως «χαλάει» η μετακίνηση. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει απόσταση τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, προκύπτει μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση: αυτή του προπονητή της ΛΑΣΚ, Ντίντι Κουμπάουερ, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Μουργκ καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην Ραπίντ Βιέννης.

Ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται σε επαφή με τον Μουργκ και φροντίζει να κρατά ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του 28χρονου μεσοεπιθετικού...

Διαβάστε ακόμη...