Με σταθερές και φρέσκο αίμα

Από paok24.com: Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποιεί στη Δράμα ο ΠΑΟΚ Β με τον Πάμπλο Γκαρσία να δουλεύει με τους παίκτες του έως τις 21 Αυγούστου με προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε αυτό το διάστημα, αλλά και μετέπειτα.
Πηγή: paok24.com
Με σταθερές και φρέσκο αίμα

Αρκετοί είναι οι παίκτες που έμειναν στο ρόστερ από την περασμένη σεζόν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προωθήθηκαν από την Κ19.

Μοναστηρλής, Ζίλο, Ρούμιαντσεβ, Κιτσάκης, Σπυράκος, Δαρέλας, Τασιούρας πήραν... προαγωγή.

«Βενιαμίν» ο Δημήτρης Κώττας που πανηγύρισε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα με την Κ17 του ΠΑΟΚ, αλλά έπαιξε αρκετές φορές και στην Κ19 υπό τις οδηγίες του Μαλεζά.

Στο επίκεντρο φυσικά και ο Μορικέλι, ο νεαρός αμυντικός που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε μια κίνηση – επένδυσης για το μέλλον, με τον Ιταλό να παίρνει παιχνίδια στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία τη νέα σεζόν.

Ξεχωρίζουν επίσης ο Σελιμάι, που πρόσφατα υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως και ο Κουτεντάκης που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Σημαντικές σταθερές στο ρόστερ παίκτες όπως οι Μάροβιτς, Γιαξής, Χατζηστραβός, Γρόσδης, Κουλούρης, Μπράντονιτς, Φασίδης, Πανίδης, Γκορτνεζιάνι, Μελετίδης, Τσοπούρογλου, Σπυρίδης, Μανωλιούδης.

Παρελθόν οι Τζίμας και Ουεντραόγκο που αποχώρησαν δανεικοί για ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο, όπως και οι Τάχατος και Γαϊτανίδης.

Στο δυναμικό της πρώτης ομάδας πλέον οι Τσαούσης, Κουλιέρακης και Κούτσιας.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ Β απαρτίζουν οι:

Μάροβιτς, Τσιόπτσης, Μοναστηρλής, Μανωλιούδης, Μορικέλι, Ζίλος, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Τασιούρας, Σελιμάι, Τσίκος, Μελετίδης, Γιαξής, Κουτεντάκης, Χατζηστραβός, Γρόσδης, Κουλούρης, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Μπράντονιτς, Φασίδης, Σπυρίδης, Σμυρλής, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Οι Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας συνεχίζουν και τη νέα σεζόν, ωστόσο παραμένουν σε στάδιο αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς τους στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, από την αρχή της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Β δοκιμάζεται ο Ευθύμης Ζησόπουλος, δίχως να είναι ακόμη ξεκάθαρη η ένταξή του ή όχι στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...