Έμεινε αξέχαστος ο ΠΑΟΚ στον Λεπινίτσα

Από thessports.gr: Αξέχαστος έχει μείνει στον Ιβάν Λεπινίτσα ο ΠΑΟΚ, αφού ο 23χρονος Κροάτης μέσος με αφορμή την μεταγραφή του στην Αρμίνια Μπίλεφελντ θυμήθηκε τις αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο για τα προκριματικά του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Έμεινε αξέχαστος ο ΠΑΟΚ στον Λεπινίτσα

Ο νεαρός μέσος μετά από εννιά χρόνια στην Ριέκα παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λεπινίτσα στην διάρκεια του αποχαιρετισμού του στην κροατική ομάδα, ρωτήθηκε για τις στιγμές που θα του μείνουν αξέχαστες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Όπως έχω ήδη επισημάνει πολλές φορές, οι νίκες στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Ντιναμό και της Λοκομοτίβ, οι αγώνες στους οποίους έπαιξα, είναι σίγουρα οι καλύτερες αναμνήσεις για μένα με τη φανέλα της Ριέκα.

Υπάρχει φυσικά το ντεμπούτο εναντίον της Όσιγιεκ, το γκολ με τον ΠΑΟΚ, η νίκη επί της Κοπεγχάγης. Συνολικά, έχω πολλές καλές αναμνήσεις από τη Ριέκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μέσος.

Διαβάστε ακόμη...