Κούγιας: «Αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Από paokday.gr:Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις στον Focus 103,6 FM αναφέρθηκε στην συμπλήρωση 10 χρόνων από την στιγμή που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paokday.gr
Κούγιας: «Αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δέκα χρόνια Σαββίδης; Πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η δική του παρουσία, γιατί όταν ήρθε, η ΑΕΚ ήταν στα τάρταρα, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, ο Άρης το ίδιο και μόνο ο Ολυμπιακός έπαιζε μπάλα μόνος του. Εάν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κρίνω ως απόλυτα θετική την παρουσία του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, ως μεγάλου επενδυτή. Τώρα όμως τι γίνεται; Όλες οι ομάδες μας κινδυνεύουν να αποκλεισθούν από την Ευρώπη! Ούτε ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Άρης είναι φαβορί για να περάσουν, μπορεί να αποκλεισθούν από τώρα όλες οι ομάδες και αυτή είναι μια τραγική εξέλιξη για το ποδόσφαιρό μας.

Καταρρέει το ποδόσφαιρό μας, ο Άρης, ο Βόλος και η Τρίπολη παίζουν μόνο με ξένους παίκτες, κανένας Έλληνας. Πώς να πάμε έτσι μπροστά; Οι Έλληνες παίζουν στο εξωτερικό και δεν παίζουν στην Ελλάδα και η εθνική ομάδα απαρτίζεται μόνο από παίκτες που παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού...».

Διαβάστε ακόμη...