Οι αλλαγές για την είσοδο στα γήπεδα της Super League

Από paok24.com:Σύσκεψη για τα μέτρα που θα ισχύσουν στα ελληνικά γήπεδα πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τους αρμόδιους φορείς.
Πηγή: paok24.com
Οι αλλαγές για την είσοδο στα γήπεδα της Super League

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι στο νέο πρωτάθλημα της Super League όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει έναν αγώνα. Από εκεί και πέρα τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα εξής:

1. Όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στα γήπεδα, με την επιβολή των ανάλογων ποινών που προβλέπει ο Νόμος στους παραβάτες.

2. Κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

3. Οι λέσχες φιλάθλων θα λειτουργούν με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο υπαρχηγός, αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, κι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Διαβάστε ακόμη...