Τόμας Μουργκ: Ανεκπλήρωτες προσδοκίες… (vid)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία απαλλαγής από τους παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη φετινή χρονιά.
Πηγή: paok24.com
Τόμας Μουργκ: Ανεκπλήρωτες προσδοκίες… (vid)

Ένας από αυτούς είναι ο Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΛΑΣΚ, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Μουργκ αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά σε μία περίοδο που έψαχνε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Πέλκα στη θέση «10» έπειτα από την αποχώρηση του Έλληνα άσου για την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αυστριακός προερχόταν από γεμάτες χρονιές με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης, έχοντας μάλιστα και εντυπωσιακό νούμερα να τον συνοδεύουν. Ενδεικτικό είναι πως τη σεζόν 2018/19 μέτρησε σε 48 παιχνίδια 11 γκολ και 13 ασίστ., ενώ τη χρονιά πριν ντυθεί στα ασπρόμαυρα κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και να μοιράσει 9 ασίστ.

Σε ότι αφορά τα πεπραγμένα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μουργκ δεν μπόρεσε να καμία περίπτωση να επαληθεύσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από όλους στο πρόσωπό του. Μπορεί η τεχνική κατάρτιση του 27χρονου μεσοεπιθετικού να μην αμφισβητείται, μπορεί όλοι να περίμεναν το κάτι παραπάνω από αυτόν στις εκτελέσεις των στημένων, αλλά όλα μέχρι εκεί. Η έλλειψη εντάσεων στο παιχνίδι του έκαναν μάλλον αναιμική την παρουσία του στον Δικέφαλο, χωρίς να μπορέσει ποτέ να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μουργκ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχει αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος 95 φορές σημειώνοντας 9 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ, με την πιο δυνατή στιγμή του να αποτελεί αναμφίβολα το γκολ φάουλ μέσα στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...