Το «παράδοξο» της επιθετικής τριάδας

Από paok24.com: Νέλσον Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας και Γιώργος Κούτσιας αποτελούν τους τρεις επιθετικούς του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Η θέση στην οποί αγωνίζονται δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο που τους συνδέει.
Πηγή: paok24.com
Το «παράδοξο» της επιθετικής τριάδας

Μια άλλη παράμετρος αφορά την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου τους. Και οι τρεις έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ως ελεύθεροι από την πρώτη μέρα του 2023 καθώς βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπράντον υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και το συμβόλαιό που είχε υπογράψει ο Γιώργος Κούτσιας τον Αύγουστο του 2020 λήγει στο τέλος Ιουνίου του 2023.

Πρόκειται για ένα «παράδοξο» όταν μιλάμε για ένα ρόστερ που δομήθηκε με βάση ένα συγκεκριμένο πλάνο. Όλα βέβαια έχουν να κάνουν και με τους χειρισμούς που έγιναν το τελευταίο διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά το καλοκαίρι με τους Ολιβέιρα και Τσόλακ σε πρώτο πλάνο και τον Μπράντον να προστίθεται αμέσως μετά την παραχώρηση του Τσόλακ, σε ένα διάστημα στο οποίο ο Ολιβέιρα ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε ακόμη...