Η πώληση της ΛΑΣΚ που φέρνει τον Μουργκ στο πλάνο

Από sdna.gr: Η περίπτωση του Τόμας Μουργκ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ, οι κινήσεις της οποίας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον σε συνάρτηση με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η πώληση της ΛΑΣΚ που φέρνει τον Μουργκ στο πλάνο


Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o Ζοσέ Μπότο κινείται για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ καθώς υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του. Η ΛΑΣΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις στην παρούσα φάση για το καθεστώς ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, οι κινήσεις στο εσωτερικό της ΛΑΣΚ και συγκεκριμένα η ανακοίνωση της πώλησης του Χιούν Σέοκ Χονγκ στην Γάνδη αντί του ποσού των 1.500.000 ευρώ, μοιάζει να έχει ιδιαίτερη ανάγνωση και για τους Θεσσαλονικείς καθώς οι Αυστριακοί δεδομένα θα κινηθούν για αντικαταστάτη.

Ο Κορεάτης επιτελικός μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι με την αυστριακή ομάδα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μια μεταγραφή στον βελγικό σύλλογο. Αυτή η παραχώρηση του Κορεάτη μεσοεπιθετικού στην Γάνδη, πιθαντατα να είναι ένας προάγγελος της επιστροφής του Μουργκ στην πατρίδα του καθώς ως παίκτης της Ραπίντ Βιέννης αγωνιζόταν μόνο στον άξονα, όπως δηλαδή και ο Χονγκ που πλέον είναι κάτοικος Γάνδης.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία υπόθεση ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...