Από τις πέντε αποχωρήσεις κερδίζει 2,5 εκατ. ευρώ!

Από skgsports.gr : Ο ΠΑΟΚ προχωράει στην ολοκλήρωση του δανεισμού (με 350.000 ρήτρα αγοράς) του Λούκας Τέιλορ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, είναι σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Μπατίν για την πώληση του Λέο Ζαμπά, ενώ υπάρχουν ανοικτές διαπραγματεύσεις με τη Λίντσερ για τον Τόμας Μουργκ.
Πηγή: skgsports.gr
Από τις πέντε αποχωρήσεις κερδίζει 2,5 εκατ. ευρώ!

Οι επόμενοι που θα πάρουν σειρά είναι οι Λάζαρος Λάμπρου και Νίκα Νινούα ενδεχομένως να δούμε προς αποχώρηση και τον Ενέα Μιχάι για να μείνουν σε εκκρεμότητα τα δύο μεγάλα στοιχήματα του Ντάγκλας Αουγκούστο και του Γιάσμιν Κούρτιτς, αλλά αυτοί οι δύο είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία…

Οι αποχωρήσεις κρίνονται επιβεβλημένες και απαραίτητες προκειμένου να εξοικονομηθεί ζωτικός χώρος. Και στο ρόστερ, όπου έχει φτάσει να αριθμεί πάνω από 35 ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως αναζητείται η ελάφρυνση στα ταμεία του «Δικεφάλου» από τα συμβόλαια των πέντε συγκεκριμένων παικτών για τους οποίους έχει δώσει κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Το να προσδοκά να πάρει πίσω κάποια χρήματα είναι κάτι που τη δεδομένη εποχή μοιάζει ουτοπικό, μόνο για τον Λούκας Τέιλορ δεν πλήρωσε για να τον φέρει στην Τούμπα.

Από τις αποχωρήσεις, πάντως, οι «ασπρόμαυροι» γλυτώνουν πάνω από 2.000.000 ευρώ μόνο από τις «καθαρές» απολαβές τους για την τρέχουσα χρονιά και το συνολικό ποσό που μπορεί να εξοικονομηθεί μαζί με την προβλεπόμενη φορολογία ισοδυναμεί με παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια!

Διαβάστε ακόμη...