Στην Δράμα για προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Β'

Aπό forzaonline.gr: Ο ΠΑΟΚ Β έχει ξεκινήσει να κάνει προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα είναι η δεύτερη της ύπαρξής του, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ετοιμάζεται για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, στον Βώλακα της Δράμας.
Πηγή: forzaonline.gr
Στην Δράμα για προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Β'

Η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης (9/8) στη Σουρωτή και την Τετάρτη (10/8) θα αναχωρήσει με προορισμό τον Βώλακα, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 21 Αυγούστου.

οι ρυθμοί των προπονήσεων αναμένεται να ανέβουν, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν και τα δύο πρώτα τους φιλικά παιχνίδια, τα οποία δεν αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά. Μετά την επιστροφή της από την Δράμα, η ομάδα θα δώσει τον κύριο όγκο των, δυνατών της, φιλικών στη Θεσσαλονίκη ή και εκτός έδρας σε κοντινές πόλεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελικός αριθμός των φιλικών που θα δώσει ο ΠΑΟΚ Β και αυτό έχει να κάνει με το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί αναφορικά με το επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου. Οπότε αναλόγως με τις εξελίξεις θα προσαρμοστεί το πρόγραμμα τόσο της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, όσο και των υπολοίπων της Super League 2.

Διαβάστε ακόμη...