Eπιχορήγηση 20.000 ευρώ από τον Αυγενάκη στην ομοσπονδία… τσιρλίντινγκ! (pic)

Από paok24.com:Την αποκάλυψη πως ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να επιχορηγήσει με 20 χιλιάδες ευρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ-αθλητικού ομαδικού χορού, έκανε η ιστοσελίδα neakriti.gr, αναφέροντας:
Πηγή: paok24.com
Eπιχορήγηση 20.000 ευρώ από τον Αυγενάκη στην ομοσπονδία… τσιρλίντινγκ! (pic)

"Έτοιμος και για... τσιρλίντερ ο Αυγενάκης με επιχορήγηση 20.000 ευρώ!

Εσχάτως τον είδαμε και ως διακεκριμένο αθλητή Beach Handball στο «παλάτι στην άμμο» που έφτιαξε με τα χρήματα του ελληνικού λαού στον Καρτερό και κορδώνεται ως... γύφτικο σκεπάρνι για το κατόρθωμά του.

Μαθαίνουμε πάντως ότι στο επόμενο «άθλημα» που θα δοκιμάσει τις επιδόσεις του είναι το... τσιρλίντινγκ! Δεν ξέρουμε αν θα φορέσει την ανάλογη ενδυμασία όμως σίγουρα τα «πον-πον» στα χέρια θα του ταίριαζαν και θα έβγαινε και ωραίες χαρούμενες φωτογραφίες.

Μέχρι πάντως να ενσωματωθεί σε μια ομάδα ως τσιρλίντερ, φρόντισε να επιχορηγήσει με 20.000 ευρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ-αθλητικού ομαδικού χορού ως β' δόση τακτικής επιχορήγησης για το 2022.

Συνεχίζει να μοιράζει χρήματα επιλεκτικά και προκλητικά σε ημέτερους την ώρα που δεκάδες ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλων μαζικών αθλημάτων φυτοζωούν, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την Πολιτεία.

Άντε καλορίζικος ο Υφυπουργός... τσιρλίντερ!".

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε ακόμη...