«Εγκαταλείπει» τη Βραζιλία!

Από paok24.com: Την περσινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ έφτασε να έχει πέντε Βραζιλιάνους στο ρόστερ του, ξεκινώντας τη χρονιά με τους Λούκας Τέιλορ, Σίντκλεϊ Φερέιρα, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ροντρίγκο Σοάρες και τον Λέο Ζαμπά να επιστρέφει στην Τούμπα στα μέσα του Δεκεμβρίου.
Πηγή: paok24.com
«Εγκαταλείπει» τη Βραζιλία!

Τελικά, ο Δικέφαλος "έκλεισε" τη σεζόν με τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη χώρα της σάμπα, καθώς στα μέσα Ιανουαρίου αποχώρησε ο Ροντρίγκο Σοάρες με προορισμό την Ζουβεντούδε!

Πλέον, με τον Σίντκλεϊ Φερέιρα να έχει αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν καθώς οι "ασπρόμαυροι" δεν σκέφτηκαν καν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τον δανεισμό του από τη Ντιναμό Κιέβου, οι Βραζιλιάνοι του ΠΑΟΚ είναι μεν τρεις αλλά κάθε άλλο απίθανο είναι το σενάριο σε λίγες ημέρες να μην υπάρχει εκπρόσωπος της Βραζιλίας στην Τούμπα, από τη στιγμή που ο Λούκας Τέιλορ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και παράλληλα διαπιστώνεται... κινητικότητα για την παραχώρηση των Λέο Ζαμπά, Ντόουγκλας Αουγκούστο (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Εφόσον όλα εξελιχθούν όπως τα θέλει ο ΠΑΟΚ – και φυσικά δεν αποκτηθεί κάποιος Βραζιλιάνος στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου – τότε ο Δικέφαλος θα βρεθεί χωρίς ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια, μιας και την τελευταία φορά που στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ δεν υπήρχε Βραζιλιάνος ήταν τη σεζόν 2014-15!

Διαβάστε ακόμη...