Ήταν γραφτό να συναντηθούν οι δρόμοι τους

Από paok24.com: Αντίστροφα μετράει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι η έναρξη της Volley League βρίσκεται στον «αέρα».
Πηγή: paok24.com
Ήταν γραφτό να συναντηθούν οι δρόμοι τους

Τα... κλειδιά του Δικεφάλου περνούν πλέον στον Γιόσκο Μιλενκόσκι ο οποίος «πιάνει» φέτος Θεσσαλονίκη, μιας και την περασμένη σεζόν βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Σύρου.

Η συνεργασία του Μιλενκόσκι με τον ΠΑΟΚ μοιάζει πάντως να είναι ένα παιχνίδι της μοίρας, κάτι που ήταν τελικά γραφτό να συμβεί.

Ο νυν προπονητής των «ασπρόμαυρων» ήταν πολύ κοντά στο να φορέσει στα τέλη της δεκαετίας του 80′ τη φανέλα του Δικεφάλου, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν ως αθλητής και προπονητής στην ομάδα ήταν ο Νίκος Αντωνιάδης.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συνέχεια η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Τα χρόνια πέρασαν και το όνομα του Μιλενκόσκι «έπαιζε» πλέον για τον πάγκο του Δικεφάλου, όταν ο Σκοπιανός προπονητής εργαζόταν στην Τουρκία.

Ο Μιλενκόσκι έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΟΚ όταν αυτή έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Δεληκώστα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δούλευε τότε στην Τυνησία, οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στο να συμφωνήσουν με τον Ματιάσεβιτς.

Τελικά, η μοίρα «ένωσε» Μιλενκόσκι και ΠΑΟΚ και από τη νέα σεζόν θα πορευτούν μαζί για να διεκδικήσουν τους στόχους του τμήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, με έναν Δικέφαλο που θέλει φυσικά να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει σε τίτλους.

Διαβάστε ακόμη...