Επένδυση δίχως αντίκρισμα!

Από paok24.com:Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι και ο Νίκα Νινούα ο οποίος "μπήκε" στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου διάρκειας τεσσάρων ετών που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2020!
Πηγή: paok24.com
Επένδυση δίχως αντίκρισμα!

Για να τον αποκτήσει από τη Ντιναμό Τιφλίδας, ο Δικέφαλος έβγαλε από τα ταμεία του το ποσό των 850 χιλιάδων ευρώ, βλέποντας στο πρόσωπο του 21χρονου τότε ποδοσφαιριστή, έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή με "φαρμακερό" αριστερό και μεγάλη ικανότητα στις "στημένες" φάσεις!

Ωστόσο, ο πρώην αρχηγός της Ντιναμό έκανε αισθητή την παρουσία του μόνο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 1/11/2020, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον "ασπρόμαυρο" πάγκο, πετυχαίνοντας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 88ο λεπτό το 1-2, πριν ο Αντόνιο Τσόλακ διαμορφώσει με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 1-3!

Συνολικά, ο 23χρονος Γεωργιανός μέσος έχει φορέσει σε 9 επίσημα παιχνίδια τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ με αποτυχία στέφθηκε τόσο ο δανεισμός του στην Ανόρθωση του συμπατριώτη του, Τιμούρ Κετσπάγια, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 (3 συμμετοχές), όσο και αυτός στη Λαμία την περσινή σεζόν (2 συμμετοχές), με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην υπό παραχώρηση λίστα του Δικεφάλου και να επιζητά το πολυπόθητο... restart στην καριέρα του, γνωρίζοντας πως στην Τούμπα δεν θα έχει άλλες ευκαιρίες...

Διαβάστε ακόμη...