Φορτούλα : «Ο Κούρτιτς περπατάει πλέον, ο Ζίβκοβιτς από τότε που ανανέωσε, έχει “σβήσει”»

Από paokday.gr: O βετεράνος του ΠΑΟΚ , Μλάντεν Φορτούλα παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis και μίλησε για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη του "Δικεφάλου" και το μεταγραφικό της πλάνο.
Πηγή: paokday.gr
Φορτούλα : «Ο Κούρτιτς περπατάει πλέον, ο Ζίβκοβιτς από τότε που ανανέωσε, έχει “σβήσει”»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κανείς δεν περίμενε τον αποκλεισμό από την Λέφσκι, και είναι γεγονός πως η ομάδα βγήκε από τους στόχους της καιρό πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι ποτέ τον ΠΑΟΚ να είναι σε τέτοια κατάσταση επί εποχή Σαββίδη» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ειλικρινής προς τον κόσμο του και να αναστρέψει όλη αυτήν την εις βάρος του κατάσταση».

Παράλληλα, σχολίασε και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας , εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την απουσία Ελλήνων παικτών. «Είναι λυπηρό να ψάχνω να βρω έναν Έλληνα παίκτη μέσα στο γήπεδο και να μην μπορώ. Έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά σε ξένους παίκτες και δεν αξιοποιούν τους Έλληνες από την Β ομάδα, που έχουν πάθος για την ομάδα, την πόλη και τη φανέλα».

Μένοντας στους ξένους παίκτες είπε χαρακτηριστικά πως «Ο Κούρτιτς περπατάει πλέον μέσα στο γήπεδο ,ο Ζίβκοβιτς από τότε που ανανέωσε, έχει «σβήσει», ενώ και ο Σβάμπ δεν προσφέρει όσα προσέφερε πέρυσι», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «Και πέρυσι δεν βλέπαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Μοναδικό ποιοτικό του παιχνίδι ήταν μέσα στην Μαρσέιγ. Κατά τα άλλα δεν είδαμε ωραία ματς, στα οποία χαίρεσαι το ποδόσφαιρο».

Μοναδική θετική προσθήκη ,αναφορικά με τις μεταγραφές ,χαρακτήρισε τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι , λέγοντας πως «Το παιδί φαίνεται να έχει προσόντα, καλή ηλικία και να διαβάζει καλά το παιχνίδι. Εγώ συνιστώ να είναι ήρεμος, ψύχραιμος και του εύχομαι καλή επιτυχία»

Τέλος, δεν ξέχασε να αναφερθεί στην προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά « Για όλα ευχαριστώ τον Ιβάν Σαββίδη, όλα τα άλλα αφήστε τα».

Διαβάστε ακόμη...