Τι ισχύει με Πέλκα, Χαλ και Φενέρ!

Από sdna.gr: Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Τουρκία να μιλάνε για συμφωνία με τη Χαλ για τη μετεγγραφή του Δημήτρη Πέλκα εκεί, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με Πέλκα, Χαλ και Φενέρ!

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων από την Τουρκία βάζουν τον Δημήτρη Πέλκα στο επίκεντρο καθώς θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία για τη μετεγγραφή του Έλληνα διεθνή στη Χαλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο ακόμη και τώρα, στη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού και ως ένα σημείο είναι λογικό υπό την έννοια ότι είναι μετεγγραφική περίοδο, πολλά μπορεί να ακούγονται και πολλά σενάρια να γράφονται. Άλλα είναι κοντά στην αλήθεια και άλλα μακριά από αυτή. Και εδώ, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Τι γίνεται λοιπόν με τον Πέλκα;

Σύμφωνα με μια συλλογή πληροφοριών και από την Τουρκία αλλά και από την Ελλάδα καθώς είναι μια υπόθεση που την παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που σε περίπτωση μετεγγραφής θα υπάρχουν οικονομικά οφέλη και για τον Δικέφαλο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία, με καμία ομάδα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης ανήκει στη Φενέρμπαχτσε, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα είχανε σημειωθεί και στην αρχή του καλοκαιριού όταν -και τότε- υπήρχαν πληροφορίες ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει κάτι που δεν έγινε. Το γεγονός του αποκλεισμού του παίκτη από την ευρωπαϊκή λίστα της Φενέρμπαχτσε μπορεί να έδωσε το έναυσμα για τα νέα σενάρια, αυτό όμως δεν αλλάζει καθόλου τα δεδομένα της υπόθεσης μέχρι τώρα, με τον παίκτη να είναι κανονικά στις υποχρεώσεις της τουρκικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...