Οι «παλιές καραβάνες» του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ διανύει ένα καλοκαίρι μεγάλης ανανέωσης της ομάδας, τόσο ηλικιακά, όσο και αριθμητικά.
Πηγή: paok24.com
Οι «παλιές καραβάνες» του ΠΑΟΚ

Μόνο τέσσερις παίκτες από το σημερινό ρόστερ του Δικεφάλου, είχαν ενεργό ρόλο στην χρονιά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ.

Ο πιο παλιός, είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον μεσοεπιθετικό από το Σουρινάμ να αποκτάται το καλοκαίρι του 2016 από την Καϊσέρισπορ, γεγονός που τον κάνει σήμερα τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους με τον ΠΑΟΚ, από το τωρινό ρόστερ.

Το αμέσως επόμενο καλοκαίρι, ακολούθησαν οι μεταγραφές των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο αρχηγός επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά το πέρασμα του από την Γερμανία και την Βόλφσμπουργκ ενώ ο Μαροκινός μετά από μακροχρόνιο πέρασμα από την Ιταλία, άφησε την Έμπολι για να τους ασπρόμαυρους.

Τελευταίος είναι ο Λέο Ζαμπά, που πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν με τον ΠΑΟΚ εκείνη την χρονιά, έχοντας αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2018 από την Ακμάτ Γκρόζνι. Είναι και ο ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει πρώτος, από την λίστα αυτή των τεσσάρων, καθώς εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Λουτσέσκου και έχει ενημερωθεί για να βρει ομάδα.

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που επίσης βρίσκονται σήμερα στην ομάδα και άνηκαν και τότε στον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα ή να έχουν ενεργό ρόλο με αυτήν. Παραδείγματα αποτελούν οι Μιχαηλίδης, Μιχάι, Τσιγγάρας, αλλά και ο Λάζαρος Λάμπρου, τον οποίο ο Δικέφαλος απέκτησε τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο εκείνη την σεζόν ήταν δανεικός στην Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ.

Διαβάστε ακόμη...