Πώς θα πάνε να ζητήσουν λεφτά;

Aπό paok24.com:Και ενώ απομένουν δύο ακριβώς εβδομάδες για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League 1,
Πηγή: paok24.com
Πώς θα πάνε να ζητήσουν λεφτά;

καθώς στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μεταξύ Βόλου και Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό, εδώ και μερικές ημέρες αιωρείται στην ατμόσφαιρα το σενάριο για αναβολή της πρεμιέρας, εφόσον οι ομάδες της Λίγκας δεν πάρουν χρήματα από τη φορολόγηση του Στοιχήματος!

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα; Πως θα διεκδικήσει για μία ακόμα φορά Super League κρατικό χρήμα, ενώ τα μέλη του... συνεταιρισμού ειδικότερα και οι παράγοντες των ομάδων γενικότερα, δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα;

Αντί οι παράγοντες να καθίσουν μία φορά στο ίδιο τραπέζι χωρίς κρυφές "ατζέντες" προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις για την καλύτερη οργάνωση του πρωταθλήματος, για το μόνο που ενδιαφέρονται (και) το φετινό καλοκαίρι είναι το πως θα γεμίσουν με περισσότερα χρήματα τα ταμεία τους, δίχως να νοιάζονται φυσικά για τον όποιο προγραμματισμό έχουν κάνει οι προπονητές των ομάδων και φυσικά οι Έλληνες φίλαθλοι!

Τι θα μπορούσαν να κάνουν; Να σκεφτούν για παράδειγμα το ενδεχόμενο πρόωρης έναρξης του πρωταθλήματος, προκειμένου οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να έχουν επίσημα παιχνίδια στα "πόδια" τους, όπως συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σε κάθε περίπτωση, μετά και τα φετινά... χάλια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και τις τεράστιες... κόντρες με επίκεντρο τους Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Στιβ Μπένετ, ποια θα είναι τα επιχειρήματα της Super League με τα οποία θα δικαιολογηθεί μία αναβολή του πρωταθλήματος;

Διαβάστε ακόμη...