Σοκ στην αποστολή εν μέσω προετοιμασίας (1995)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 5/8/1995, ημέρα Παρασκευή και ενώ ο Δικέφαλος βρισκόταν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζίγκεν της Γερμανίας, μια είδηση – βόμβα ήρθε να ταράξει το κλίμα στην αποστολή ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Σοκ στην αποστολή εν μέσω προετοιμασίας (1995)

Το πολύ άσχημο νέο είχε να κάνει με τον θάνατο του 22χρονου αδερφού του Μίκι Κουίν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 1/8 (ημέρα Τρίτη), αλλά ο Άγγλος παίκτης μας, αγνοούσε το γεγονός μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 3/8.

Και αυτό γιατί παρά τις προσπάθειές τους, οι συγγενείς του δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν στο Ζίγκεν, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Ο Κουίν από τη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα νέα, ήταν περίλυπος, αμίλητος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στην ομάδα!

Ο Άγγλος σέντερ φορ, έφυγε από την προετοιμασία με την άδεια του Άρι Χάαν, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ταξίδεψε στο Μπέρμιχαμ προκειμένου να είναι κοντά στους δικούς του.

Δύο μέρες μετά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον παίκτη ώστε να μάθουν σε τι κατάσταση είναι και πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...