Τι συμβαίνει με Ζαμπά

Από paok24.com: Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι η υπόθεση του Λέο Ζαμπά, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται εξαφανισμένος κάνοντας διακοπές... διαρκείας στην πατρίδα του.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με Ζαμπά

Ο Βραζιλιάνος όπως είναι γνωστό δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Θεσσαλονίκη, χωρίς μάλιστα καμία απολύτως δικαιολογία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο 24χρονος εξτρέμ είχε πάρει μία εβδομάδα άδεια στις αρχές της προετοιμασίας, όμως είναι αδικαιολόγητα απών εδώ και περίπου 1,5 μήνα.

Στην υπόθεση του Ζαμπά υπάρχει νομικός εγκλωβισμός, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να του κάνει διακοπή συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο να φαίνεται πως επιθυμεί να μείνει ελεύθερος, χωρίς φυσικά να χάσει τα χρήματα από το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να τον αποδεσμεύσουν με οποιονδήποτε τρόπο, όμως πλην της Σεάρα που θέλησε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μόνο μικρό δεν είναι και ο ΠΑΟΚ θέλει να απαλλαχθεί από αυτό ή έστω να πληρώσει ένα μέρος του.

Η κινητικότητα για τον παίκτη είναι αρκετά μικρή, καθώς η πορεία του είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια και μένει να φανεί ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το οποίο αυτή τη στιγμή μοιάζει εντελώς αβέβαιο...

Διαβάστε ακόμη...