Από 59 παιχνίδια… μάξιμουμ 45!

Από paok24.com: Αποτελεί μία πραγματικότητα ότι ο Δικέφαλος την περσινή σεζόν είχε μία «γεμάτη» σεζόν, έχοντας δώσει πολλά παιχνίδια, παίζοντας για αρκετούς μήνες δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή: paok24.com
Από 59 παιχνίδια… μάξιμουμ 45!

Συνολικά την περσινή σεζόν οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν 59 επίσημους αγώνες, περισσότερες δηλαδή απ' όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδας.

Φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικά. Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Λέφσκι αναγκάζει τον Δικέφαλο να στοχεύσει ως μάξιμουμ αριθμό αγώνων τους 45. Δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δώσει 14 ματς λιγότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά, στην οποία έφτασε μέχρι τους «8» του Europa Conference League και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει σίγουρα 26 παιχνίδια για την Superleague Interwetten και άλλα 10 για την διαδικασία των πλέι οφ. Στον θεσμό του Κυπέλλου θα ξεκινήσει από την φάση των «16» και στο υποθετικό σενάριο ότι καταφέρει για μία ακόμη χρονιά να φτάσει μέχρι τον τελικό, θα δώσει συνολικά επτά παιχνίδια.

Στην εξίσωση φυσικά μπαίνουν και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, τα οποία αν προσθέσει κανείς στα παραπάνω αντιλαμβάνεται ότι το μάξιμουμ παιχνιδιών που ενδέχεται να παίξει ο Δικέφαλος είναι 45.

Η απουσία από την Ευρώπη είναι σαφές πως μόνο αρνητικά έχει για τον ΠΑΟΚ που μόνο συνηθισμένος δεν είναι σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Ωστόσο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το ένα παιχνίδι την ομάδα προκειμένου να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα και να καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Στο χέρι του είναι...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...