Ο φορ που τόσο χρειάζεται!

Από paok24.com: Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το μοναδικό γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Ο φορ που τόσο χρειάζεται!

Με το ημερολόγιο να δείχνει 3 Αυγούστου 2021, ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ του Δικεφάλου στο Δουβλίνο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κόντρα στη Μποέμιανς, ενώ στον αγώνα – ρεβάνς της Τούμπας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χρειάστηκε να μείνει οχτώ μήνες εκτός δράσης, επιστρέφοντας στα γήπεδα στο ματς κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στις 17 Απριλίου 2022, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 11 λεπτά!

Δέκα ημέρες αργότερα, ο 30χρονος φορ έβαλε τη "σφραγίδα" του στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", προσφέροντας... μισό γκολ στον Αντόνιο Τσόλακ στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, όμως γενικότερα δεν έδειξε να έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό, στα επτά ματς που αγωνίστηκε μετά την αποθεραπεία του!

Στα μισά της φετινής παρουσίας του ΠΑΟΚ δε στο Άπελνοορν της Ολλανδίας, ο Ολιβέιρα στάθηκε κάτι περισσότερο από άτυχος καθώς έσπασε πλευρό σε σύγκρουσή του με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με αποτέλεσμα να χάσει αμφότερα τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λέφσκι, στα οποία ούτε ο Γιώργος Κούτσιας, ούτε ο Καλεντ Νάρεϊ, ούτε ο Μπράντον Τόμας πρόσφεραν ουσιαστικές βοήθειες στην "ασπρόμαυρη" επίθεση!

Από την περασμένη Δευτέρα, ο Πορτογάλος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και καλείται με την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στη Super League 1 να ξεκινήσει την... απόσβεση των χρημάτων που λαμβάνει από τον Δικέφαλο, έχοντας μπει παράλληλα στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία είναι ο φορ που ταιριάζει περισσότερο στα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέκου, κάτι που πρέπει βεβαίως να αποδειχθεί και στην πράξη...

Διαβάστε ακόμη...