Οι… επόμενες 13 «υποχρεώσεις»!

Aπό paok24.com: Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το... ζόρι του ΠΑΟΚ είναι από τη μία να "ξεφορτωθεί" τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και από την άλλη να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να "τονωθεί" η ποιότητα του "ασπρόμαυρου" ρόστερ!
Πηγή: paok24.com
Οι… επόμενες 13 «υποχρεώσεις»!

Σε... δεύτερη φάση ωστόσο, ο Δικέφαλος θα πρέπει να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των παικτών που μπήκαν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους! Αυτές είναι 13, αριθμός βέβαια που ενδεχομένως να είναι μικρότερος σε λίγες ημέρες, καθώς ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, υπάρχουν οι Λέο Ζαμπά, Λάζαρος Λάμπρου αλλά και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Γιάσμιν Κούρτιτς!

Πιο αναλυτικά, οι "ασπρόμαυροι" που δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, είναι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Γιάσμιν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Λέο Ζαμπά, Ομάρ Ελ Καντουρί, Ενέα Μιχάι, Λάζαρος Λάμπρου, Γιώργος Κούτσιας και Χρήστος Ταλιχμανίδης, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν ο Μπράντον Τόμας καθώς ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους αλλά και ο – δανεικός από την Μπενφίκα – Τιάγκο Ντάντας, τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αγοράσει το προσεχές καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμη...