Στοϊλοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από εμάς και τη Χάμρουν»

Από thessports.gr:Η Λέφσκι Σόφιας ήταν η νικήτρια στις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ, και ετοιμάζεται πλέον για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικό του Conference League με αντίπαλο τη Χάμρουν Σπάρτανς από τη Μάλτα.
Πηγή: thessports.gr
Στοϊλοφ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από εμάς και τη Χάμρουν»

Ο προπονητής των Βούλγαρων, Στάνιμιρ Στοΐλοφ υπογράμμισε στη συνέντευξη τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Χάμρουν, πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο και από τις δύο ομάδες, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου, για να αποτρέψει πιθανό εφησυχασμό των ποδοσφαιριστών του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και από εμάς και από τη Χάμρουν. Έχουμε ήδη παίξει αρκετά παιχνίδια υπό πίεση. Εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Χάμρουν. Θα ψάξουμε για νέες ιδέες, γιατί τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μακάρι οι ανησυχίες που εξέφρασα στους ποδοσφαιριστές μου να έχουν μείνει στο μυαλό τους. Ειπώθηκε πως οι ομάδες από τη Μάλτα είναι κάτω από το επίπεδο της Βουλγαρίας, αλλά δεν ισχύει αυτό. Οι ποδοσφαιριστές μου έλαβαν δίκαια επαίνους για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζω να μην υπάρχει ακόμα... ζάλη από την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...